لینک ناشناسه

Click

هیچی دیگ ممنون

سخنان گوهربارتون: قرمز

جوابای گوهربارم: مشکی دیه :|

۲۲۵تا روت کراشم:  برم سرمو تو کدوم دیوار بکوبم

کاشـــــــــــــــــــــــــــــــــش همه قدر مهربونیاتو بدوننو اذیتت نکنن ـ:  مرسی عزیزم میدونم کیی دیههههههههههه

چهارشنبه منتظرتوووونییییییم از الان کلی ذوقشوووووو دارم از کی همو ندیدیم؟:  مهی جون ی لحظه آروم باش. عای ماشالا

هامممممممممممممممممممممممممممم:  هییمممممممممممممممم

میگممممم ترقیبا دوست دارم:   منم تلقینا دوست دارم (البته توهین نباشه شوخی بود)

مهربونی تورو با هیچی عوض نمیکنممممممم:  عوض نکنی چی میشه؟

لولولولولو عشق عاپاد اومده^-^ لا لا لا لا لاب یوووو^-^:   اواااااااااا پریااااااااااایییییمممممم لاب یو تو ژیگولیییییییی

فدایه چشمان سیاهت قربون اخمایه ناناست:   جانم؟ چشام سیا نیس☹

فدات شم قربونت برم خوشگلم عزیز من:   نشی الهی

عرر سلامم جوجهههه دوستتت میدارم هعیی خو دیه چی بگم؟ نمدXD:  تا همینجاشم بس بود کولوچهXD (مثلا مترادف با جوجه)

شولولولولو ^ سارانگه:  قولولولولولو سارانگهه یو توووووووو

سلام چی بگم؟:  نمیدونم کهههههه

سالام چوی ته مین:  هان؟ کی؟ اون کیه دیه؟

زنده باد TUG آخخخخخخخخخخ قبلم:  زنده بادهای فراوان. نذا وایسه

روما بتور کن بهترین رفیق زندگی منی چرا نمیکینی؟ الان میگی ن اینجوری نیس بقیم هستن ولی تو یجور دیگه ای واسم دلم:  مهی، جان عمه من بیا بکشیم بیرون

رزی چرا باهام عوض شدی؟؟؟؟:  عههههه فهمیدم کیی میدونم شوخیهههه

رزی تو خیلی خوبی خیلی مخربونی خیلی هاتی پرفکتتتت به خودت افتخار کن:   سپاس، سپاس، ممنون و چشم

راستییییییییییی یه چیزایی یاد گرفتم یادم بنداز بهت بگم عملیش کنیم.:   میدونم کیی میای میگی بم اوکی

دونگوزییییییشمممممممم:   جوابتو بدم یا خودت حفظی؟

دلمممممممممم المممممممممم:    دلم الم متقابل

تو چشاتم نگاه کردم گفتم باز باورم نکردی:/ =    دروغ نگو مستقیم تو چشام نبوداااا

تو بهترینی عقشم از طرف عقشت:  ندارم آخه مهیس تویی؟ مگ آجیم نبودی؟

تا درودی دیگر بدرود:   ایشالا درودا نصیب همه میشن

ای که ب قربانت شود این دل بی درمان من چی گفتم:/=  عب نداره فک کنم قرصاتو نخورده بودی

الووووو سلاممممم کفون:   ساغولاسان

اصلا قهرم :   عهههه نه نکن :( کی ای اصن؟

اسم رو⁦‍⁩:   خوبه کهههه بزن و برقصهههههههه

خااااااااببب مثه قبلیه دیگ 

من *****م روت کراش دارم بیبی:  سویون جان این دختر خالتو صدا کن بیاد کارش دارم :|

روما⁦(◕ᴗ◕✿)⁩******م میگم اگه اون عکس قالب برات باز شده کاش بیای بگی من استرس گرفتم نکنه اشتباهی کردم⁦(ʘᴗʘ✿)⁩⁦。:゚(;∩`;)゚:。⁩:  این ی مشکلی بود ک خدا رو شکر الان حل شده 

باهات قهرم بابابزرگ:):   عههههههه :(( ازت خوااااااااهشش میکنم پاشو بیا خصوصی خواهش کردم عاها وایسا تو آنی ای مگ نه؟ بازم عب نداره پاشو بیا کارت دارم

جواب دو تاشون خاصه

نگه میدارم آخرین بار ک انتشار میدم این پستو اون موقه ج میدم

و امااااااااا

اون دو تا ناشناسی ک گفتم آخرین بار میگمشون 

خب یکشیش اینه:

لوکو اذیت نکن :   الان بگم جان؟ یا بگم بله؟ یا اصننن چی میتونممم بگممم:||| ولی فقط رسمااااااااا پوکرررررررررر

و اماااا مورد بعدی:

تف **** یکم اخلاقتو خوب کن حرفتو بفهم **** تو اعصاب بقیه فک میکنی خودت خیلی بالایی بقیه **** ؟ هه **** دختر خانم :)=  خاااببب راستش کلمه ها انقدرام بد نبودن فقط ی کلمه بود تو هشون^^ . خببب اگ کسی هسی ک داداش هان گفت لطف کنید بیاین با خودم حرف بزنین خب؟ ب روم بگی بهتره ک^^ کجا اذیت شدین از دستم. اگرم ک کس دیگ ای هستین. خببب بازم فقط ی جوری بهم بگین چرا ازم ناراحتین من براتون جبرانش کنم

با تشکر از همکاری تمامی دست اندر کاران

Mشرمنده ب خاطر اصلاح کیفیت دوباره انتشار دادم +200 تایی شدیم

خب شکرش در اومد ولی بیاین بازم

همهههههه بیاااااییننننن

,تو ,چی ,ای ,ک ,ی ,لا لا ,    ,دوست دارم ,دارم   ,پاشو بیا

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

{ فروشگاه فرش } ساجو مینویسد وبلاگ پاورپوینت فارسی ویکی تیموری افراک شاپ معرفی تورهای مختلف دانلود رایگان فیلم ایرانی جدید نمایندگی فروش گوشی طرح اصلی آیفون و سامسونگ عقاید و روزمرگی های یک کاکتوس خاردار BARTAR Cooking